Termeni și condiții

Preambul

Prezentul document reprezintă un contract de adeziune propus de Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală  și care se trebuie sa fie acceptat înainte de crearea unui cont sau comandarea oricărui produs de pe site-ul www.klepachpro.ro.Orice comanda confirmata de client, prin bifarea căsuței – Sunt de acord cu Termeni și Condițiile și prin apăsarea butonului “Finalizați Comanda” sau “Confirm Comanda” reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală  în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezintă o semnătură electronică, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, având aceeași valoare cu o semnătură olografa.

 1. Definiții

www.klepachpro.ro : Firma Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală  cu sediul în Loc. Avrig, Jud Sibiu, str. Cânepii nr.34, Cod fiscal: 34594420, înregistrat în Registrul Comerțului F32/627/02.06.2015, telefon 0752.982.681, email CONTACT@, care administrează website-ul www.klepachpro.ro 

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul website-ului www.klepachpro.ro

Vizitator: orice persoană care vizitează site-ul www.klepachpro.ro și interacționează cu acesta, cum ar fi prin lăsarea unui comentariu pentru un produs sau folosirea funcționalității de “ Anunță-mă când este pe stoc”.

Utilizator: persoana fizică care își face un cont pe www.klepachpro.ro.

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe site-ul www.klepachpro.ro. Vârsta minima pentru a fi client este de 18 ani.

Destinatar: persoana fizica sau juridica la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul www.klepachpro.ro

Comanda: comanda de achiziționare a unuia sau mai multe produse si/sau servicii afișate în website-ul www.klepachpro.ro, realizata de un client care își dorește ca acel produs sa fie livrat la adresa destinatarului.

 1. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul www.klepachpro.ro. Clientul se obliga sa ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor condițiilor generale de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Sunt de acord cu Termeni și Condițiile” și prin apăsarea butonului “Confirm Comanda” sau “Finalizați Comanda.”

www.klepachpro.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe www.klepachpro.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

3.Disponibilitatea produselor afișate.

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora este valabila atâta vreme cat este afișată pe www.klepachpro.ro. Www.klepachpro.ro își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

In cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod clar pe pagina produsului respectiv.

In condițiile în care produsul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs/ de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate. In condițiile în care nu doriți sa beneficiați de această ofertă și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata va va fi rambursata în termen de 30 de zile de la informarea făcută de Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală

 1. Produsele afișate pe website-ul www.klepachpro.ro

Fotografiile produselor afișate în www.klepachpro.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client. Din cauza calibrării luminozității monitoarelor și a telefoanelor mobile, a tipurilor vechi sau moderne de dispozitivele electronice, imaginile pot părea diferit.

In același timp Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală informează ca poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului sau produse și puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor și puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

 1. Prețul produselor

Preturile prezentate includ TVA. însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielii de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagina înainte de finalizarea comenzii.

Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu de-listarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoțională, trebuie sa știți faptul ca prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificata în site. în cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv

In situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cat mai curând posibil. Daca prețul va fi sub 15% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art. 1665 Cod Civil, iar orice comanda făcută pe baza acestui preț va fi anulata.

 1. Garanția produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozițiilor legale în vigoare.

De asemenea, produsele cumpărate prin intermediul acestui site pot beneficia de garanția comercială a producătorului sau vânzătorului. Astfel, dacă este cazul fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului sau al vânzătorului. În cazul unei garanții oferită de producător, firma Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală nu este responsabilă în mod direct de serviciile de garanție care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea celui care oferă această garanție.

In cazul produselor care beneficiază de garanție comerciala, Certificatul de Garanție Comerciala se trimite în colet o dată cu produsul.

In cazul produselor unde garanția comerciala este oferita de către Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală pentru acordarea garanției, produsele trebuiesc însoțite de factură și certificatul de garanție, accesoriile aferente (daca este cazul).

Daca aceste condiții nu sunt respectate, după recepționare – se va face o evaluare a produsului, Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală rezervându-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (întotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata în urma estimării produsului).
In cazul expedierii unui produs către service, pentru garanție, acesta trebuie sa sosească exclusiv prin CURIERAT RAPID și cu taxele de expediere achitate de către client.

In cazul în care pentru produsul expediat la garanție se constata disfuncționalități, vicii ascunse sau nereguli de funcționare, costurile de expediție pentru coletul cu produsul reparat în perioada de garanție, este suportat de către Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală.

Pentru produsele returnate pentru garanție și la care nu se constata nereguli, Clientul va suporta și taxele de returnare.

 1. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislația romana, consumatorul are dreptul sa notifice în scris Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Orice cerere de acest gen va fi datata și semnata de către cumpărător și va fi trimisa către www.klepachpro.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene www.klepachpro.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.Formularul poate fi descărcat de aici.

Pentru facilitarea dreptului la returnare, www.klepachpro.ro are un formular opțional în pagina de retur.

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, consumatorul suportând cheltuielile de expediție conform legilor romanești. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

In măsura posibilului, recomandam ca clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului.

Dreptul de returnare nu este aplicabil pentru cazurile în care există limitări stabilite de legea romana în vigoare.

Articolele 6 și 7 sunt valabile și pentru clienți profesioniști sau persoane juridice.

 1. Metoda de plata a produselor
 2. Plata ramburs la livrare

9 Metoda de livrare a produselor

Comenzile se livrează, de regula, în 2-6 zile lucrătoare prin curier rapid (Fan Curier). Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat, costurile de expediere și ramburs fiind suportate de către cumpărător. Suma specificata pe factura reprezintă costul final ce trebuie achitat de către comparator.
Plata se poate face ramburs curierului.
Comenzile se livrează, de regula, în 2-6 zile lucrătoare prin curier rapid. Această perioadă curge din momentul confirmării pe email a comenzii.
Daca ați plasat o comanda și nu ați primit email-ul de confirmare, va rugam sa ne telefonați, este posibil sa nu se fi înregistrat corect comanda. Pentru comenzi urgente, va rugam sa confirmați telefonic stocul, în prealabil.

10 Anularea comenzii

Orice comandă poate fi anulată înainte de primirea de finalizarea comenzii pe email. Contactați-ne cat se poate de repede.

Telefon: 0752.982.681
WhatsApp: 0752.982.681
Email: contact@

 1. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda făcută de client pot fi corectate până la finalizarea comenzii, când se primește confirmarea pe email cu mesajul COMANDA FINALIZATA.

 

 

 1. Contul dvs.

Înregistrarea pe site-ul www.klepachpro.ro este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului (cum ar fi serviciile de re-amintire stoc sau wishlist) este permisa doar utilizatorilor înregistrați, care sunt de acord cu prezentele termeni și condiții.

Accesul la contul dvs. este protejat de o parolă. Va recomandam sa nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. www.klepachpro.ro nu va cere niciodată parola conturilor dvs. în mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfătuim sa nu dezvăluiți aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.

In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informația personala, www.klepachpro.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online. Va avertizam așadar ca orice informație trimisa către noi se va face pe propriu dvs. risc.

Informația pe care dvs. o furnizați despre dvs. sau compania dvs. către www.klepachpro.ro va fi folosita doar în concordanta cu prezenții termeni, daca doriți sa cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor intre-un mod corect și complet, ca și cu păstrarea acurateței informațiilor în cadrul www.klepachpro.ro.

www.klepachpro.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

 

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului www.klepachpro.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației romane în vigoare.

 

 1. Servicii pentru vizitatori

Permitem vizitatorilor www.klepachpro.ro să aibă acces la anumite servicii – cum ar fi cele de alertă stoc sau de a lăsa un comentariu pentru un produs. Utilizarea acestor servicii presupune acordul dvs. Cu aceste termeni și condiții.

In condițiile în care dvs. publicați conținut protejat de drept de autor pe site-ul www.klepachpro.ro, declarați ca:

 • sunteți de acord cu transmiterea unei licențe neexclusive, gratuite, nelimitate în timp și spațiu către www.klepachpro.ro pentru toate drepturile de autor asupra conținutului publicat de dvs. pe site-ul www.klepachpro.ro
 • garantați ca sunteți autorul conținutului publicat sau ca aveți dreptul de a-l publica pe site-ul www.klepachpro.ro
 • exonerați de răspundere www.klepachpro.ro cu privire la orice plângere făcută de terți cu privire la conținutul publicat de dvs. și găzduit de www.klepachpro.ro

Acesta va rămâne în site-ul www.klepachpro.ro, în formă anonimizată, până la ștergerea acestuia de către www.klepachpro.ro. Www.klepachpro.ro își rezerva dreptul de a corecta, modifica sau șterge conținutul postat de dvs. pe site-ul www.klepachpro.ro, fără informarea dvs.

 1. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.klepachpro.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe și alte opere originale – este proprietatea www.klepachpro.ro și a furnizorilor săi și este aparat de legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Folosirea fără acordul www.klepachpro.ro a oricăror elemente enumerate mai sus sau alte opere originale se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.klepachpro.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.klepachpro.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la CONTACT@.

 1. Forța majora

www.klepachpro.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sa în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.klepachpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la www.klepachpro.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.klepachpro.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Alte dispoziții
 2. a) Legături către alte site-uri

www.klepachpro.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natura comerciala sau publicitara). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

 1. b) Schimbări ale site-ului

www.klepachpro.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, www.klepachpro.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 1. c) Date personale și Securitate

Oprișcan Anamaria-Ruxandra Întreprindere Individuală prelucrează date cu caracter personal prin acest site. Detalii cu privire la această prelucrare se regăsesc în politica de confidențialitate.

Acest site folosește masuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPs) și face toate diligentele în acest sens. Cu toate acestea www.klepachpro.ro nu poate sa își asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dvs. Sau probleme de securitate a conexiunii dvs. de Internet

 1. Dispoziții suplimentare

Prezentul contract se completează cu dispozițiile din Politica de confidențialitate

Prezentul contract încheiat de www.klepachpro.ro cu orice alta parte contractanta poate fi găsit la adresa :

WWW…..

 1. Modificarea termenilor

www.klepachpro.ro își rezerva dreptul sa schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități. Atunci când acești termeni se vor modifica, www.klepachpro.ro vă va notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al www.klepachpro.ro și prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea problemelor

Daca aveți probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați puteți lua legătura pentru o conciliere interna gratuita cu Managerul firmei – Alexandru la adresa –  contact@ sau telefonic apelând numărul 0752.982.68.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabila, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare în fata unui arbitru. în condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instanțelor din județul Sibiu de la sediul www.klepachpro.ro.

De asemenea Comisia Europeană pună la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă lahttp://ec.europa.eu/consumers/odr/

 1. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar în limba romana, Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare.

Back to Top
Coș de cumpărături
Închide

Niciun produs în coș.